• Luifels, kacheltje en overige accessoires

   

  Om het reizen met één van de daktenten nog aangenamer te maken, bieden we deze extra's:

  • de SKADU TOO - een luifel  (die meer is dan een luifel) met 3 zij-panelen, groen of blauw
  • de KAJTO - een luifel zo groot als een vlieger met peeskoord, haken/ogen en clipsluiting, kijk zelf maar hoe je de luifel het handigste bevestigt
  • de ANVIL – ons kleine dappere houtkacheltje voor op het terras  of op de camping, eventueel met een trosje Fat Wood
  • de NO-AXE - in NL ontworpen, de veiligste manier om hout tot aanmaak hout te splijten
  • de 3D mesh ventilatiemat, voor een langere levensduur van je matras
  • een NASA traagschuim opzegmatras van 3,5 cm dik, voor de prinses op de erwt 
  • onze CANBEI thermosfles met munt/gember filter, zeker 8 uur lang een hete inhoud
  • NIFTY deken, absorberend, ventilerend en isolerend
  • ANTI-DIEFSTAL kit - met een gerust hart even je auto ergens parkeren
  • Ruilen of retourneren kan binnen 2 weken op basis van aankoop bewijs

  De multi-functionele SKADU TOO in 2 kleuren, blauw of groen

  Super handig, als verlengstuk van de auto maar de SKADU kan ook los op z'n pootjes staan.

  Deze super handige luifel, ik noem ‘m SKADU TOO, is multi- functioneel. Hij kan de auto als het ware verlengen maar kan ook prima los staan, op z'n eigen pootjes. Schuin tegen de wind, als een dakje voor meer schaduw of tegen de regen.

  De SKADU TOO luifel kost € 139,95 euro incl. vier stokken en scheerlijnen. Zo zit je altijd droog of in de skaduw;-)

  SKADU TOO heeft zelfs 3 zij-panelen en is in 't groen of blauw verkrijgbaar.

  Wij kunnen eventueel de SKADU TOO voorzien van een peeskoord aan de 'rechte' kant van de luifel, kosten hiervoor zijn € 27,50 en op bestelling.

  De SKADU luifel is 3.4 m lang en 2.4 m breed aan de brede kant en loopt taps toe tot ca. 1.9 m aan de smalle kant.

  Ingewikkeld? Hieronder enkele foto's van de toepassingen.

  Online, via de webshop te bestellen.


  TIP: mocht je een daktent bij ons kopen of huren, dan bieden we de SKADU luifel te koop aan met 25% korting. Prijs van de SKADU TOO kost dan € 104,95 incl. btw.

   

  De KAJTO, een reuze vlieger als het ware, kan aan beide kanten van een MILES ..... of aan caravan of camper gemonteerd worden

  Hoog en droog de daktent in? Veel schaduw of droog koken?

  Dan is dit 'm!

  Deze grote luifel past aan de MILES of kan als losse tarp gebruikt worden. Aan één (of twee) van de kanten van de daktent kan een caravanrail gemonteerd worden waar de KAJTO door middel van een peeskoord ingeschoven kan worden. Dan heb je meteen een schaduw oppervlak van maar liefst 3,5 m. x 2.75 m. Met je eigen telescoopstokken plaats je de luifel zo hoog als jij hem zelf wilt hebben. De KAJTO luifel kost € 129,95 incl. btw. Wij monteren dan een peesrail/caravanrail a € 45,00 aan de deksel van de tent voor je. Omdat de luifel, los van het peeskoord, ook nog twee ringen en clips heeft kan de KAJTO ook aan een kooi constructie bevestigd worden, of als een tarp gebruikt worden. Ook weer zo heerlijk praktisch dus.

  Anti diefstal kit, voor M8 of M10

  Dus voor al onze typen tenten is de kit beschikbaar

  We krijgen/kregen met regelmaat de vraag of de daktent niet gestolen kan worden. Tja, natuurlijk kan dat, waar een wil is is een weg. Maar met deze kit wordt het wel een stuk lastiger en, eerlijk is eerlijk, het geeft je wel een veiliger gevoel als je de daktent op een afgelegen plek parkeert en een flinke wandeling gaat maken. En die rust, daar kwam je tenslotte voor. Toch?

  Nasa oplegmatras van traagschuim

  Ben jij de prinses op de erwt?

  Afgelopen najaar zijn we gestart met het verkopen van oplegmatrassen van 3,5 cm dik traagschuim, voorzien van een afritsbare tijk. Je kunt kiezen tussen een zachte badstof tijk of een hele stevige (en toch zacht hoor) dubbeldoek tijk. Deze kan net even iets meer tegen een stootje. Wij hebben de opleg matras op voorraad op formaat 117 (of 120) x200 cm vanaf € 149,90. Dit formaat past precies in onze MILES en HOPPERS en biedt uiteraard extra comfort voor bijv. lange reizen. Interesse in een ander formaat, mail ons en we kijken of en wat we kunnen regelen met onze leverancier.

  Ventilatie en dus comfort met 3D-Mesh

  Het verlengde ouderdoms-plan voor je matras

  Ventilatie is het allerbelangrijkste als je kampeert. Vandaar dat we een 3D-mesh laag bieden voor onder je matras. Logisch toch?

  Deze 3D-mesh is 1,5 cm dik en kan permanent onder de matras blijven liggen. Wat niet wil zeggen dat je soms de matras toch ook nog even aan de buitenlucht laat zien en ruiken. De 3D-mesh past precies in de daktent en zorgt dat de matras goed stabiel ligt. Vanaf € 88,95 voor formaat 120x200 cm gaat je matras vele jaren extra mee. Ook in andere breedte maten leverbaar.

   

  Ons kleine dappere kacheltje, de ANVIL

  Anvil kan na gebruik gedemonteerd worden tot z'n eigen koffertje.

  Het kacheltje kost € 189,00 en kan bij ons via de webshop besteld worden.

  • Materiaal: staalplaat zwart, gepoedercoat
  • Compleet met alle onderdelen
  • Exclusief doorvoerset (door evt. tentdoek)
  • Breedte: 25 cm excl. handvat van 5,5 cm
  • Diepte: 46 cm
  • Hoogte: bovenkant warmteplaat 49 cm
  • Gewicht: 15 kg
  • Lengte pijp: 186 cm (in kacheltje te bewaren)
  • Diameter pijp: 60 mm
  • Brandstof: hout of kolen
  • Capaciteit: ca. 2,3 kW
  • Anvil ingeklapt 46 x 25 x 22 cm

  NO-AXE, veilig en snel aanmaak-houtjes klieven

  Houthakken zonder bijl

  Zonder bijl kan je met NO-AXE heel snel en veilig aanmaak hout klieven. Zet een dikker blok hout van max. ca. 12 cm op de NO-AXE en geef er een flinke klap op met de rubberen hamer. En voila, het hout klieft zich en je hebt twee stukken, ga zo door en voor je het weet heb je een hele stapel mooie kleine aanmaak-houtjes om de Anvil mee aan te steken. Voor € 112,50 hoef je nooit meer houtjes bij de benzinepomp te kopen;-) Via onze webshop te bestellen.

   

  De CANBEI, 'proost' in het Chinees

  Goede weerstand is het halve werk

  Gember met verse munt of verse thee, lekker laten trekken en dan in je theekop schenken zonder dat die irritante blaadjes in je kopje terecht komen. Mmmm lekker.

  En vervolgens weer aanvullen met kokend water, zo kan je meerdere keren gebruik maken van de gember en munt in je thermos.

  Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren. De thee, of koffie (mag natuurlijk ook) blijft minimaal 8 uur bloedje heet, echt waar! De CANBEI kost € 14,95 Via de webshop te bestellen en een leuk cadeautje bovendien.

  NIFTY. De absorberende, ventilerende en isolerende deken

  Nooit meer vochtig, te warm of te koud in de tent

  Deze deken, van 145x210 cm, heb ik eigenlijk per ongeluk bedacht, op zoek naar een deken die op verschillende manieren te gebruiken is. De deken bestaat uit 100% (ziekenhuis) wafelkatoen, heerlijk om 's zomers onder te slapen en kan goed heet gewassen worden. Een 2de zilveren laag helpt bij het isoleren zodra beide lagen op elkaar zitten. En het mooie is, tijdens een koude nacht kan je tussen katoen en zilver nog een extra deken schuiven. Nooit meer te koud of te warm. Mocht de tent erg nat zijn voor je 'm dicht trekt, leg dan de NIFTY op je beddengoed of matras met katoen naar boven. De NIFTY absorbeert dan het vocht van de tent, zo blijft je beddengoed en matras droog. Laatste tip, van Gijs Outdoor Guru, leg NIFTY onder je matras, dit scheelt warmte en het vocht uit de matras wordt geabsorbeerd. Die had ik nog niet bedacht;-)

  Voila! Very NIFTY voor € 139 in diverse kleuren.

  De SKADU luifel opzetten

  Het appeltje-eitje stappen plan​

  Stap 1: haal de luifel en stokken uit de tas

  Stap 2: vouw de luifel open en zet de 3 flexibele stokken in elkaar (kant met haakjes is de buitenkant)

  Stap 3: knoop een lus in het midden van de luifel, binnen en buiten kant

  Stap 4: steek de korte flexibele stok dwars aan de binnen kant door de lus en tevens in de envelopjes

  Stap 5: plaats de twee lange flexibele stokken door de lus, diagonaal over de tent en bevestig d.m.v. de haakjes aan de buitenzijde

  Stap 6: draai de tent terug in de bolle vorm, plaats de tent achter de auto of op de los bijgeleverde stokken

  Skadu met pees, groen of blauw

  Makkelijk aan je caravan te monteren

  Aan de zijkant of aan de achterkant, maar net wat handig is of blijkt want proberen is het halve werk.

  De SKADU TOO luifel kost € 139,95 euro incl. vier stokken en scheerlijnen. Zo zit je altijd droog of in de skaduw;-)

  SKADU TOO heeft zelfs 3 zij-panelen en is in 't groen of blauw verkrijgbaar.

  Wij kunnen eventueel de SKADU TOO voorzien van een peeskoord aan de 'rechte' kant van de luifel, kosten hiervoor zijn € 27,50 en op bestelling.

×
By purchasing at opjeautoslapen.nl and RTTCamping, you agree and accept the warranty and repair policies clearly stated below.

REPAIRS:
All repairs, other than zippers or stitching repairs, will be looked after by the owners of opjeautoslapen.nl or RRTCamping. The owners are capable of doing everything from assessing the issue to solving the problem within their power.

IMPORTANT NOTES:
The date of purchase is considered as the first date of a warranty claim. This same date of purchase determines the 2 year guarantee on our products, excluding zippers and stitching of our products.
All sales are final. Unit replacement is not possible due to change of color or product model indesicion.

By renting a rooftop tent from opjeautoslapen.nl or RTTcamping an obligatory deductible excess applies for all rental tents, of 500 euros, no matter the rental period. This is in addition to the agreed deposit of 400 euro as stated in the reservation agreement
×
By sharing your name, address, email and telephone number you are aware of our policy and agree to our policy stated below:
We, at opjeautoslapen.nl or RRTCamping, will not re-use, reissue, share or keep your personal information stated on your contract or invoice for any purposes in the future.